Logo

Ydinosaamistamme on sekä eläinten että ihmisten oppiminen

Eläinkouluttajamme tekevät tilausluentoja ja -kursseja yrityksille ja yhdistyksille. Yhdistysten järjestämien tilaisuuksien lisäksi meillä on kokemusta mm. kasvattajatapaamisista ja eläinkoulutusaiheisista virkistyspäivistä yritysten henkilöstölle.

Yrityksille ja yhdistyksille sopii myös verkkokurssimme, jolla paneudutaan opettamisen laatuun ja pedagogisten taitojen kehittämiseen. Laatua ja tehokkuutta opettamiseen -verkkokurssi sopii kaikille, jotka ohjaavat ja opastavat ihmisiä eläinten kouluttamisessa ja käsittelyssä. Aiheesta voi tilata myös luennon tai muun kehittämisprojektin organisaatioon.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

asiakaspalvelu@elainkoulutuskeskus.fi

 

 

Käytöskonsultaatio 

Jos olet Eläinkoulutuskeskuksen vanha asiakas tai käyt jotain koirakoulumme kurssia, tarjoamme tarvittaessa myös käytöskonsultaatiota lemmikkien ongelmakäytösten muokkaamiseen. Emme siis ota tällä hetkellä uusia asiakkaita suoraan käytöskonsultaatioon.

Kouluttajaverkostomme ympäri Suomen on laaja. Suosittelemme Eläinkouluttajakillan kouluttajia, jotka ovat suorittaneet myös ongelmakoirakouluttajan syventävät opinnot.

------

Jos olet Eläinkoulutuskeskuksen vanha asiakas tai käyt jotain koirakoulumme kurssia tällä hetkellä, ota yhteys asiakaspalveluun.

Hoitosuunnitelman onnistumisen edellytys on eläimen omistajan sitoutuminen kouluttamiseen. Usein kouluttaminen edellyttää omistajalta myös kirjanpitoa tuloksellisuuden seurantaa ja uusien suunnitelmien tekemistä varten. 

Konsultaatio pitää sisällään eläimen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin arvioinnin, sekä omistajan tiedot ja taidot huomioon ottavan kirjallisen hoitosuunnitelman, johon liitetään mukaan kullekin sopivat seurannan työkalut.

Mottomme kaikessa toiminnassamme on, että dialogisessa vuorovaikutuksessa eläimen omistajan kanssa löydämme yhdessä ratkaisun ongelmakäytöksiin niin eläimen kuin omistajan hyvinvoinnin lisäämiseksi. 

Käytöskonsultaation hinta on 85 euroa/h (sis. alv 24 %).  Laskutus tapahtuu face to face -tapaamisessa kuluneen ajan mukaan ja pitää sisällään seurannan kahden viikon ajalle. 

Ensimmäiseen tapaamiseen varataan aina yksi tunti (1 h), jatkossa käynnin pituus yleensä lyhenee.


Käytöskonsultaation lisätiedot ja ajanvaraus

asiakaspalvelu@elainkoulutuskeskus.fi 

 


Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 050 375 5615 (Mervi Niemi)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy