Logo

Eläinkouluttajakilta yhdistää

Eläinkouluttajakilta on Eläinkoulutuskeskuksen koulutusohjelmista hyvin arvosanoin valmistuneiden eläinkouluttajien valtakunnallinen verkosto. Sen tehtävänä on tarjota jäsenilleen mahdollisuuden verkostoitua ja sitä kautta kehittää osaamistaan.

Eläinkouluttajakillan jäsenyys on myös osa eläinalan ammatinharjoittajien imagoa. Se kertoo asiakkaille, että heidän ostamansa palvelut ovat laadukkaita ja eläintieteisiin nojautuvia.

Eläinkouluttajakillan kouluttajat ovat sitoutuneet noudattamaan Suomen Eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä.


Yhteinen tunnus kertoo laadusta

Eläinkouluttajakillan jäsenyys oikeuttaa myös yhteisen tunnuksen käyttämiseen oman toiminnan markkinoinnissa. Tämä kertoo asiakkaalle, että hän saa rahoilleen laadukasta vastinetta — koulutusta, joka perustuu nykyaikaisiin tiedenäkemyksiin.

Eläinkouluttajakillan jäseneksi voivat liittyä kaikki Eläinkoulutuskeskuksen koulutusohjelmien perusopinnot vähintään arvosanalla 3 (hyvä) suorittaneet. Kokonaisarvosanan lisäksi katsotaan myös modulin 1 "Eläinten oppiminen ja kouluttaminen" lopputehtävän arvosanaa, jonka tulee olla vähintään 3. 

Jäsenyys on maksutonta.

Osa kiltalaisista on perustanut oman yrityksen, jonka puitteissa tarjoavat eläinkoulutuspalveluja eri puolilla Suomea. Löydät heidät kätevästi sijainnin perusteella alla olevasta valikosta!


 

ESPOO
 

Sari Bärlund, ongelmakoirakouluttaja
p. 0400 414 355
sari.barlund @ gmail.com

Hansakallionkuja 3 A 1, 02780 Espoo Ongelmakoirakoulutusta, sekä ihan peruskoulutukseen apua. Parhaiten ja varmimmin minut saa kiinni sähköpostilla, mutta soittaa saa toki myös.Maria Eriksson
www.sisseroinen2.wixsite.com/mysite

Tällä hetkellä tarjontaan kuuluu pääsääntöisesti yksityistunnit. Toiminta alueita ovat Espoo, Helsinki. Vantaa ja Kirkkonummi. 

 

HATTULA

Koirakoulu Rakkaat Rakit
https://www.facebook.com/koirakoulurakkaatrakit/

Jenna Kemppainen
p. 0449762577
rakkaatrakit@outlook.com

Koirakoulu Hattulassa. Koulutusta kaiken tasoisille ihmisille ja koirille. Kursseilla harjoitellaan arjen perustaitoja koiraa palkitsemalla kouluttaen. Lämpimästi Tervetuloa mukaan!

 

HELSINKI


Avoin Koirakoulu
www.avoinkoirakoulu.fi

Sanna Mikkola, eläin- ja ongelmakoirakouluttaja
p. 040 594 1394

Avoin Koirakoulu antaa yksilöllistä yksityisopetusta kaikissa koiran käyttäytymiseen ja kouluttamiseen liittyvissä asioissa. Ryhmäkoulutukset räätälöidään tilauksesta. Olemme osa Hyper+ Eläinpalvelutiimiä, vastaanotto Espoon Karamalmilla tai asiakkaan kotona.


International K9 Institute
www.ik9i.com

Karita Häkkinen, eläintenkouluttaja (at)
p. 040 578 3810
karita@ik9i.com

Tarjoamme laadukasta hajutyöskentelyn erityisosaamista tilauksesta ryhmille ja yksityisille ammatinharjoittajille.


Koirakoulu Tahdikkaat tassut
www.tahdikkaattassut.fi

Heikki Karjalainen, eläinkouluttaja
p. 044 244 8915

Sonja Kaita, eläinkouluttaja
p. 040 742 7723

info@tahdikkaattassut.fi

Ohjaamme koiranomistajia aktivoimaan ja kouluttamaan koiriaan. Helsingissä, muualla pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Jyväskylässä. Käytämme koulutuksissamme nykyaikaisia ja tutkittuja eläinten ja ihmisten koulutusmenetelmiä. Järjestämämme kurssit (pentukurssi, aktivointikurssi, arjen taidot -kurssi, agilitykurssi jne.) sopivat niin kotikoirille kuin harrastuskoirillekin. Kauttamme saat myös laadukasta eläinfysioterapiaa koirille.

 

Koirakoulu Ilo
www.koirakouluilo.fi

Vuokko Väyrynen, eläin- ja ongelmakoirakouluttaja
p. 045 216 3665
vuokko@koirakouluilo.fi

Meiltä löytyy kursseja niin pennuille kuin varttuneemmillekin koirille. Opetuksessa haluamme kiinnittää erityistä huomiota ohjaajan ja koiran hyvään yhteistyöhön sekä mm. kehittää ohjaajan koiranlukutaitoa. Kaikki kurssimme pidetään tiloissamme Helsingin Käpylässä.

Apua käytösongelmien hoitoon kotikäynteinä alueella Kirkkonummi, Espoo ja Helsinki. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse.

 

Koirapalvelu Collan
www.koirapalvelucollan.fi

Piia Collan
p. 0407692936
piia.collan@gmail.com

Tarjoan räätälöityjä palveluja koiraperheille, päämääränä sujuva arki. Erityisosaamisalueenani ovat pennut ja junnuikäiset koirat sekä lapsi-koira-dynamiikka. Palveluihin kuuluu myös yksityisopetus, kotikäynnit, kurssit ja luennot. Kirjoitustyöt koira-alan aiheista hoituvat selkeällä kielellä ja aina ajallaan.  Lisäksi tarjoan koirien kotihoitoa 1-2 koiralle kerrallaan omassa kodissani, johon hoitokoira saapuu perheemme täysivaltaiseksi jäseneksi.


Rain Dogs
www.raindogs.fi

Liisa Pennanen, eläintenkouluttaja (at)
p. 044 536 3482 (iltaisin)
liisa.pennanen@raindogs.fi

Yksityistä käyttäytymistieteisiin pohjautuvaa koirankoulutusta pääkaupunkiseudulla ja Hämeenlinnassa. Apua käytösongelmiin, arkipäiväiseen koiran koulutukseen ja hyvinvointiin. Parhaiten tavoittaa sähköpostitse.

 

 

KARKKILA

Tmi Noorakki
www.noorakki.fi

Noora Lavonen
p. 050 339 6132
noora@noorakki.fi

Tarjoan laji- ja arkitaitojen koulutusta ryhmässä ja yksityiskoulutuksena, sekä ongelmakoirakoulutusta yksityiskoulutuksena. Erityisosaamiseni on noutajalajien positiivisessa kouluttamisessa sekä hajutyöskentelyssä. Toimin Karkkilassa sekä tilauksesta muualla Uudellamaalla, minkä lisäksi koulutusta on tarjolla monipuolisesti myös etänä.

 

LAHTI

Eläinpalvelu TassuRiihi
www.elainpalvelutassuriihi.com

Niina Knuters, eläinkouluttaja ja ongelmakoirakouluttaja
p. 044-543 77 80
elainpalvelutassuriihi @ gmail.com

Eläinpalvelu TassuRiihi tarjoaa käyttäytymistieteisiin ja tehokkaaseen palkkioiden käyttöön perustuvaa koulutusapua.Ongelmakoirakoulutusta, pienimuotoista kurssitoimintaa, yksityisopetusta sekä koulutusta pienryhmille myös tilauksesta. Toimialueena Lahti ja sen lähiympäristö.

 

LOHJA

Eläinpalvelu KivaPiski
www.kivapiski.com

Sanna Rojola, eläinten kouluttaja (at), ongelmakoirakouluttaja 
p. 041 4994420
​kivapiski (at) gmail (piste) com

Järjestämme erilaisia perustaito-kursseja, asiakkaiden toiveiden pohjalta suunniteltuja erityiskursseja, ja yksityisopetusta arkielämän helpottamiseksi. Autamme myös erilaisissa koirien käytösongelmissa.

 


NURMIJÄRVI

HulaLuppa
www.hulaluppa.fi

Meri Koponen, eläintenkouluttaja (at), ongelmakoirakouluttaja
p. 0500 415 788
hulaluppa @ gmail.com

Eläinystävällistä koulutusta ja käytösneuvontaa - yksityisohjausta sekä kurssitoimintaa. Tavoitteena stressitön ja sujuva yhteistyö koiran ja ohjaajan välillä. Koulutuspalvelut: Nurmijärvi ja muu pk-seutu lähialueineen. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse.

 

SIUNTIO

Eläinkoulutus Linnea Skogberg
www.elainkoulutuslinnea.fi

p. 041 533 8962
info@elainkoulutuslinnea.fi  

Tarjoan koulutusta kaiken tasoisille koirille ja ihmisille. Valikoimassa on sekä arjen taitojen opettelua, että harrastuslajeja, kuten jäljestystä ja etsintää - kannustavin ja koiralähtöisin menetelmin. Toimialue Kirkkonummi ja Siuntio.

 

TUUSULA

Koirakeskus PiskiTiski 
www.piskitiski.fi

Noora Ilmonen
​p. 045 1970 870 
info@piskitiski.fi

Koirakeskus PiskiTiski on Tuusulassa sijaitseva koirakoulu, joka tarjoaa yksilöllisiä ja toimivia koirankoulutuspalveluja kaavoihin kangistumatta! Meiltä löytyy monipuoliset kurssit harrastuslajeihin ja arjen sujuvuuteen, yksilöohjaus ja käytösklinikka ongelmatilanteisiin, sekä lisäksi koirahierontaa ja erilaisia tapahtumia.

 

Eläinkoulutus Satu Siltanen
www.satusiltanen.wordpress.com

Satu Siltanen, eläin- ja ongelmakoirakouluttaja
elainkoulutus @ gmail.com

Agility- ja urheilukoirien koulutus, hyvinvointi ja käytösongelmat. Hevosten koulutus. Agility- ja hevostila Tuusulan Kellokoskella.

 


VANTAA


Nurmitassut
nurmitassut.fi

Nina Nurmi, eläintenkouluttaja
p. 050 491 1749
nina.nurmi0@gmail.com

Nurmitassut tarjoaa koirien- ja muiden eläinten (kanit, jyrsijät yms) koulutuspalveluita pääkaupunkiseudulla jokaisen eläinkodin tueksi. Toiminnassani pyrin antamaan eläimen omistajalle monipuolisia taitoja koulutukseen ja välineitä ymmärtää eläintä paremmin, mikä vahvistaa vuorovaikutuksellista suhdetta eläimesi kanssa. Tarjoan yksityistunteja, pienimuotoista kurssitoimintaa sekä lapsille/nuorille ohjausta eläinten käsittelyyn

 

Eläinkoulu Eliitti
www.elainkoulueliitti.fi

Tiina Paavola
p. 050 354 8966
tiina.paavola @) elainkoulueliitti.fi

Eläinkoulu Eliitti - ihmisen ja eläimen parhaaksi. Tavoitteeni on tarjota laadukkaita koulutuspalveluja räätälöidysti ihmisen ja eläimen tarpeiden mukaan yksilöohjauksesta teemapäiviin. Kurssien tavoitteena on saavuttaa tasapainoa ja hyvinvointia eläimen ja ihmisen välillä. Kun yhteistyötaidot eläimen ja ihmisen välillä kehittyvät, voi eläimen pitämisestä tulla entistäkin antoisampaa. Kurssitarjonnalla pyrin vastaamaan kaikkien tarpeisiin; oli kyse arkipäivän tilanteista, eläimen aktivoinnista tai kisoihin tähtäävästä harjoittelusta. Tarjoan myös trimmauspalveluita kotikoirille. Palvelu on suunnattu erityisesti haasteellisille asiakkaille.


Koirapalvelu Kultahäntä 
www.kultahanta.fi

Sanna Helenius, eläin- ja ongelmakoirakouluttaja, koirahieroja
044 975 4014
kultahanta@gmail.com

Yksilöllisiä koulutuspalveluita kaikenikäisille koirille sekä ongelmakoirakoulutusta avuksi arjen haasteisiin. Koulutukset, kurssit ja luennot myös tilauksesta. Koulutuspalveluiden lisäksi tarjoamme koirahierontaa, akupunktiota ja kraniosakraaliterapiaa. Myös kotikäynnit pk-seudulla.


Koirapalvelu Virike Tmi
www.koirapalveluvirike.fi
 

Marianne Mayer, eläintenkouluttaja (AT), yrittäjä, biologi
p. 050 5115 237 (parhaiten tavoittaa arkisin klo 11-15)
marianne @ koirapalveluvirike.fi

Kotikäynnit pk-seudulla, videopuhelut. Also in English.

Erityisosaamista minulta löytyy useamman lemmikin yhteiselämän tilanteiden opettamisesta (esim. resurssiaggressiivisuus) ja ulkoilutaitojen harjoittelusta.

Valmennan Niinu Agility Sportilla agilityä, hoopersia ja rally-tokoa .

KANKAANPÄÄ

Koirakoulu NaksuTassu

Elisa Lähteenmäki
Venlankatu 7-9 C 10, 38700 Kankaanpää

Henkilökohtaista tai ryhmäopetusta kaiken ikäisille koirille. Myös ongelmakoirakoulutusta ja kotikäyntejä Pohjois-Satakunnassa.


PORI


Koirakoulu Cleverdog
www.cleverbull.net/koirakoulu-cleverdog

Petri Lakanen
p. 050 404 6627
petrilakanen @ gmail.com


Parasta koiralleni
http://www.toimistopalvelusikila.fi/parasta-koiralleni/

Virve Sikilä
p. 040 512 7731
Katajatie 6, 25330 Salo (Kuusjoki)

Koirankoulutusta nykyaikaisin eläintä palkitsevin menetelmin.

 

SALO

Tmi Onnellinen Otus

Paula Pääkkönen
p. 050 573 7880
paulariitta @ gmail.com

Toiminta-alue Salon seutu lähiympäristöineen. Koirien koulutusta ja käytösneuvontaa tehokkailla koiraystävällisillä menetelmillä, myös muut eläimet.

 

TURKU


Koirankota
www.koirankota.com

Johanna Vihermaa
​p. 044 0307979
vihermaa@gmail.com / koirankota@gmail.com 

Koirankota tarjoaa käyttäytymistieteisiin pohjautuvaa koirankoulutusta Turussa. Koiralähtöiset kurssit pienryhmissä, joissa huomioidaan niin koira kuin omistajakin yksilöllisesti. Palveluja pennuista senioireihin, myös yksityistunnit. 

 

Koirapalvelu Eva
www.koirapalvelueva.fi

Eva Teittinen
koirapalvelueva@gmail.com

Koulutus, ulkoilutus ja tarvikkeet. Turku ja lähialueet.

 

Lystitassun
https://lystitassun.net

Saara Uljas

Koiralähtöistä positiiviseen vahvistamiseen perustuvaa koirankoulutusta arkitaidoista  erilaisiin harrastuslajeihin Turussa ja ympäryskunnissa. 

 


KÖYLIÖ, SÄKYLÄ, HUITTINEN JA LÄHIALUEET

Marja-Liisa Tuominen
Eläinkouluttaja
p. 050 386 3870
tuominen.marjaliisa @ gmail.com

Yksityistä koulutusta ja neuvontaa arjen murheisiin positiivisia menetelmiä käyttäen sekä opastusta koiran aktivointiin. Sopii niin pennuille kuin aikuisille koirille. Koirakokemusta yli 20 vuoden ajalta sekä kouluttajakurssi suoritettu Suomen eläinkoulutuskeskuksessa vuonna 2009. Suunnitelmissa kurssimuotoista koulutusta Köyliön alueella.

ILOMANTSI


Tmi TasSulle
https://tassulle.fi/

Jonna Haapalainen
jonna@karhuaho.fi
p. 040-720 7171

Ryhmämuotoisia koirakursseja koiralähtöisesti ja positiiviseen vahvistamiseen perustuen. Tarjoan myös muita koirien hyvinvointipalveluita. Toimialue Ilomantsi ja lähikunnat. 

 

JOENSUU


Koirakoulu Reipas
www.koirakoulureipas.wordpress.com

Veera Hurskainen
Eläin- ja ongelmakoirakouluttaja
p. 050-505 3512
koirakoulureipas @ gmail.com

Käyttäytymistieteisiin perustuvaa eläinkoulutusta Joensuun ja Kontiolahden alueilla.

 

Tsemppi koulutus- ja coachingpalvelut
https://www.tsemppipalvelut.fi/

Hanna Kauhanen
p. 050-350 4970 

Toimialue Joensuu/ lähikunnat, myös etäkonsultaatio mahdollisuus

 

 

LAPPEENRANTA


Kirppusirkus

Noora Willman, eläintenkouluttaja (at)
Puh: 0400 195 889
noora.willman@gmail.com

Toimin Etelä-Karjalan alueella ja teen pääsääntöisesti kotikäyntejä. Puoleeni voi kääntyä niin koirien kuin kissojenkin käytösongelmissa, olivatpa ne pieniä tai suuria. Pidän myös yksityistunteja pennuille.

 

MIKKELI 

Tmi Oppitassu
www.oppitassu.com

Antje Casper, eläintenkouluttaja (at)
p. 040 717 2188 (jos en pysty vastaamaan, ole hyvä ja jätä viesti)
antje.casper @ hotmail.com

Tmi Oppitassu tarjoaa koulutusta koirallesi positiivisin menetelmin. 

HAUKIPUDAS

Tmi Jaana Koukkula
www.facebook.com/TMIJaanaKoukkula

Jaana Koukkula
Eläinkouluttaja, pieneläinhoitaja
p. 040-5674287 (jos en pysty vastaamaan jätäthän viestin tai lähetä sähköpostia)
jaanakoukkula @ suomi24.fi

Koulutuspalveluita koirasi pienien tai suurempienkin ongelmien ratkomiseen sekä apua monenlaisiin arjen tilanteisiin. Tavoitteena on parantaa ihmisen kouluttajantaitoja sekä huolehtia koirien hyvinvoinnista sujuvamman arjen sekä harrastusten kautta.


JYVÄSKYLÄ


Toiminimi Jonna Korpela
p. 044 273 3439
jonna.k.korpela@gmail.com

Tarjoan yksilöllistä ohjausta hevosten kouluttamiseen Jyväskylän seudulla. Autan mielelläni, mikäli hevosen kanssa on haasteita missä tahansa arjen tilanteissa tai hevosen kanssa kaivataan muuten yhteistä tekemistä tai aivojumppaa. Työskentelen pääsääntöisesti hevosten kanssa,mutta autan mielelläni myös muiden eläinten kanssa.

 

KAJAANI

Nunnu Heikkinen
Eläinkouluttaja
p. 040-4154134
nunnuheikk @ gmail.com

Positiivisiin menetelmiin perustuvaa koulutusta.


KUHMOINEN

Hannen Hyvinvointi- ja Koulutuspalvelut
www.hanne.palvelee.fi

Hanne Alanko
Ongelmakoirakouluttaja
p. 0400 452524
alahanne @ gmail.com

Yksilöllisesti suunniteltua ja toteutettua koirakoulutoimintaa Kuhmoisten, Padasjoen ja Jämsän alueilla. Kysy myös muualle Päijät-Hämeen, eteläisen Keski-Suomen tai Pirkanmaan alueille. Koulutukset pienryhmissä ja yksilöohjauksessa. Apua ja neuvoja myös käytösongelmiin.

 

NOKIA

Jenny Jalonen
Eläin- ja ongelmakoirakouluttaja, eläintenkouluttaja, Dobo-koulutusohjaaja
www.jennyjalonen.fi

puh. 05061119
kouluttaja.jenny.jalonen@gmail.com 

Koirien käyttäytymisen neuvontaa yksityiskoulutuksena, erityisesti käyttäytymisen ongelmat. Koirien käyttäytymisen ja kouluttamisen harrastaja- ja opiskelijaluennot. Käyttäytymistieteellinen koirahoitola Nokialla.


SIILINJÄRVI

MoRon Koirakoulu
www.moronkoirakoulu.fi

Soile Pelkonen
p. 045-2644011
soile @ moronkoirakoulu.fi

 

SUONENJOKI

Histamiini Oy
www.histamiini.fi

Piia Nissinen
p.040 733 7309
piia@histamiini.fi
Lahtelantie 56, 77600 Suonenjoki

Histamiini Oy löytyy myös facebookista.

Koirakoulun kurssit pennuille, arkitottelevaisuuteen, tokoon, koiraharrastelajeihin, hihnakäytökseen ja nose work harjoituksiin liittyen. Lisäksi koirien käyttäytymisneuvontapalvelut ja koirahoitola. Hevosten koulutus ja käyttäytymisneuvontapalvelut ja kurssit, ratsastusvalmennus ja centered riding istuntakurssit kaikentasoisille ratsastajille ympäri Suomea.
 


TAMPERE


Krista Heinonen, eläin- ja ongelmakoirakouluttaja
EläinklinikkaTimantti
krista.elainklinikkatimantti@gmail.com
Käyntiosoite: Leirintäkatu 2, 33900 Tampere

Käyttäytymistieteisiin perustuvaa ohjausta koirakoille. Pienryhmissä toteutettavaa peruskoulutusta sekä yksityistunteja. Koulutuspalveluita arjen haasteisiin sekä ongelmakäytöksien ratkomista. Hajutyöskentely opetusta arjen iloksi.

 

Koirakoulupalvelut Jirka Vierimaa
www.jirkavierimaa.fi

Jirka Vierimaa
p. 0400 849 849
jirkavierimaa @ gmail.com

Eläinten koulutusta ja käyttäytymisneuvontaa Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Turun seudulla. Tilauspalveluita järjestetään ympäri Suomea. Tervetuloa tutustumaan kotisivujeni kautta yrityksen toimintaan!


 

OULU

Tmi Koirapalvelu HyväKäytös
www.koirapalveluhyvakaytos.com

Johanna Vanhatalo
p. 050-4103393
johanna @ koirapalveluhyvakaytos.com
Koskitie 17 A3, 90500 Oulu

Koirankoulutusta arjen niin pieniin kuin suuriinkin ongelmiin positiivisin menetelmin Oulun aluella ja siitä pohjoiseen päin.


Koirapalvelu Kannattava

https://www.koirapalvelukannattava.fi/

Riikka Kokkonen
eläin- ja ongelmakoirakouluttaja
p. 040-414 22 89
kannattava@gmail.com

Kursseja, yksityistunteja sekä ongelmakoirakoulutusta Oulun lähiympäristössä.

 

 

TERVOLA

 

Kätkänpaimen 

- Iloinen koira onnelliset lampaat -

Marjo Mattila
p. 040 822749

Reutuaapa 89, 95355 Koivu /Tervola 

Fb: kätkänpaimen, instagram katkanpaimen. 

Kätkänpaimen tarjoaa yksityisopetuksena paimennuskoulutusta koiralähtöisesti ja lampaiden tahtisesti kaikille paimenkoirille. Lisäksi kotikäyntejä sinun ja koirasi yhteisen arjen haasteiden helpottamiseksi Kemi - Tervola - Tornio - Ranua- Rovaniemi alueella. 

 

Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 050 375 5615 (Mervi Niemi)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy