Logo


PentuLeiskari

Jo pienenkin koiranpennun kanssa kannattaa alkaa touhuta asioita, jotka tukevat sen henkistä kehittymistä ja luovat pohjaa kouluttamiselle ja tasapainoiselle elämälle. Pennun on myös hyvä oppia "puhumaan koiraa" erilaisissa tilanteissa ja erilaisten koirien kanssa.

Koiranpennun omistajan tehtävä on tutustua pentuun ja sen mieltymyksiin, sekä asioihin, jotka jännittävät sitä. Edelleen lajin- ja rodunomaisen käyttäytymisen tunteminen ja tunnistaminen on tärkeää, että yhteiselo olisi kaikille osapuolille miellyttävää. 

Eläinkoulutuskeskuksen alle 4 kk ikäisille koiranpennuille tarkoitettu kurssi yhdistää nämä asiat. Sekä pennut että niiden omistajat saavat kurssilla tuikitärkeitä tiedollisia ja taidollisia valmiuksia tulevaa varten.

Kurssikertojen rakenne noudattaa aina samaa kaavaa: ensimmäinen puolisko käytetään huolellisesti valittuihin teemoihin tutustuen ja jälkimmäisen puoliskon aikana pennut pääsevät leikkimään valvotusti toistensa kanssa. Leikkimisen lomassa omistajat tutustuvat koirien elekieleen. Myös rauhoittumisen harjoittelu on teema, joka läpäisee koko kurssin. 

Kurssin teemoja ovat:

1) Palkkiomerkkiääni. Otetaan haltuun yksi koulutuksen peruspilareista sekä teoriassa että käytännössä.
2) Virikkeellistäminen. Tutustutaan eri tapoihin suunnata luvallisiin kohteisiin lajin- ja rodunomaista käyttäytymistä, kuten puremista tai kaivamista.
3) Leikkiminen (omistajan kanssa). Koira on siitä poikkeuksellinen eläin, että se säilyttää leikkisyytensä läpi koko iän. Leikkiminen on erinomainen palkkio ja se vahvistaa koiran ja omistajan välistä positiivista suhdetta. 
4) Erilaiset alustat. Ihmisten rakentamissa ympäristöissä pennut joutuvat liikkumaan erilaisten pintojen päällä. Mitä vähemmän ne koiraa jännittävät, sen stressittömämpää sen elämä on. 

Aika: 30.11.2020 alkaen maanantaisin klo 17.30-18.30 (kurssikerrat 30.11. ja 7.; 14. ja 21.12.)

Kouluttajat: Camilla Degerlund ja Mervi Niemi 

Paikka: Karapellontie 4 Cb, 02610 Espoo

 

Voiko kurssille tulla rokottamattoman pennun kanssa?

Kussille voi ilmoittautua rokottamattoman pennun kanssa. Koiranpennun kanssa joutuu tasapainoilemaan tautiriskien ja toisaalta ns. voimakkaan sosiaalistamiskauden mahdollisuuksien kanssa. Tarttuvien tautien riski on aina olemassa, kun pennun kanssa ulkoilee alueilla, joissa on liikkunut toisia koiria.

Pentu saa myös emältään suojaa elämänsä ensimmäisten viikkojen aikana. Halutessaan pennulle saa myös ns. varhaisrokotuksen, joka antaa lisäsuojan 12 viikkoon saakka. Tästä voi kysyä lisää eläinlääkäriasemilta.

Toimitilassamme pyrimme välttämään tartuntatauteja siten, että sairaan koiran kanssa ei tietenkään saa osallistua kursseille. Edelleen jokaisella koiralla on oma vesikuppi. Olemme myös materiaalivalintojen ja siivouksen suhteen huolellisia. Olemme myös säännöllisesti yhteydessä alueen eläinlääkäriasemiin ja jos kurssin aikana ilmenee erityisen ärhäkkää epidemiaa alueella, siirretään pentujen kurssikertaa eteenpäin.PentuLeiskari

TeiniEskarin etkoilla yhdistyvät leikkikoulu ja eskari: leikkimisen ohella valmiuksia sekä pennuille että omistajille. 

 

Hinta: 100,00€ (sis. alv %)

Osta tuote!
klarna

Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 050 375 5615 (Mervi Niemi)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490, fax (09) 884 5287

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy